Австралійська пара стала жертвою стихії у день свого весілля - повінь знесла їхній будинок.

Про інцидент розповідають Yahoo News.

Життя в Австралії, на жаль, багате на контакти з природою. Мова не лише про кенгуру чи отруйних павуків і змій, а й про стихії. Нещодавно молоде подружжя Сари і Джоша у день свого весілля стало свідком розливу річки й величезної повені. Через декілька хвилин вони побачили, що сильною течією пливе чийсь будинок - будинок виявився їхнім. Пара в найщасливіший день свого життя втратили абсолютно все: дах над головою, документи, особисті речі і навіть одяг.

Окремим шоком для молодят стало усвідомлення того, що в будинку, якого далі несла течією повінь, залишилася їхня дівчинка-собака. Чоловік згодом розповів, що він думає, що: “Собака мусила бути такою наляканою. Течія була настільки сильною, що підняла весь будинок і понесла. Собака зовсім не розуміла, що відбувається”.

Нині пара мешкає абсолютно без майна і дому. Їм довелося приймати першу допомогу від родичів і сусідів. Ба більше, хто із сусідів організував збір коштів для допомоги цієї родини - пара можливо зможе побороти свою скрутну хвилину швидше.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

“Я лише хотів одружитися з Сарою”, - весь час повторює потерпілий Джош.

Нагадаємо, що Найбільша за останні 50 років: потужна повінь залишила тисячі людей без даху над головою. На східне узбережжя Австралії обрушилася стихія.

Як повідомляв портал Знай.uа, ще не пройшли повені, а вже запалало: в МВС попередили любителів спалювати траву.

Також Знай.uа писав, що у Венеції пересохли канали, гондоли викинуло на мілину.