Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників радісною новиною в своєму Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Нічна жриця" і "Королева ночі" опублікувала в соцмережі зворушливий ролик про благодійну акцію, яка допомагає дітям боротися з онкологією. Так, шоколадка з Поляковою і чай з її колегою по шоу "Маска" Михайлом Хомою (Дзідзьо) допомогли зібрати 10 мільйонів гривень на допомогу маленьким пацієнтам.

"Друзі, завдяки усім, хто купував шоколад з моїм зображенням, чай з Дзідзьо та товари партнерів у мережі продуктових супермаркетів, нам вдалося зібрати 10 мільйонів гривень на недитячу боротьбу дітей з раком. Діти отримали необхідну допомогу в 10-ти онкоцентрах у 8 областях України. Дякую усім українцям, які долучилися! Ця акція показала, на що ми здатні разом 🙏🏻❤️ Зараз ви можете особисто подивитися у яких лікарнях діти отримали вашу допомогу, що саме було закуплено, для яких регіонів - все це є у повному фінансовому звіті, де розписана кожна гривня, куди і на що вона пішла", - написала Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова показала бодіпозитив в дії, це потрібно побачити: "Обожнюю її!"

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна донька Олі Полякової Маша показала інтим пальцями просто в машині.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, як Андрій Данилко вимкнув Вєрку Сердючку і шльопнув по попі Олю Полякову.