Відома українська спортсменка, бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, чемпіонка світу у вправі з обручем і учасниця нового шоу перевтілень на телеканалі 1+1 "Ліпсінк батл" Ганна Різатдінова продовжує радувати своїх шанувальників в мережі новими порадами.

Цього разу Ганна пояснила, як підготувати тіло до виконання шпагату. Про це стало відомо завдяки новій публікації відео IGTV Ані в мережі Instagram.

Підготовка до шпагату від Різатдінової, скріншот: Instagram

"Як сісти в шпагат за місяць? Часто чую, що розтяжка потрібна тільки спортсменам. Але це зовсім не так! Можна тренуватися всього кілька хвилин щрдня. І у вас покращиться постава і зміцніють суглоби. Крім того, спорт - відмінний спосіб зняти стрес. Є кілька правил розтяжки, про які не слід забувати.

Підготовка до шпагату від Різатдінової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

-Систематичність. Розтягуйтеся щодня, раджу робити це вранці. Хоча б по 5-10 хвилин без перерви. Не пропускайте тренування, адже тоді ви швидко повернетеся до того, з чого і починали. Але якщо займатися щодня, незабаров ви зможете спокійно сісти на шпагат.

Підготовка до шпагату від Різатдінової, скріншот: Instagram

-Обережність. Виконуйте вправи плавно і без різких рухів. Якщо робите тільки розтяжку, а не комплексне тренування, то краще перед цим зробити розминку.

-Протипоказання. Якщо у вас були переломи рук або ніг, є проблеми з суглобами або інші захворювання, перед початком занять краще проконсультуватися з лікарем.

Хочете більше порад для занять спортом?", - пише зіркова спортсменка у підписі до відео.

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей прийшла в гості до Потапа і Зіброва - навіть Нікітюк заспівав.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль оголила бюст і запалила перед мільйонами українців: "Мужика їй хорошого треба".

Знай.uа писав, Потап запалив з 15-м розміром Міли Кузнєцової на очах у всієї країни: "А Настя не ревнує?".