Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих Сторіс, відправившись зі старшою донькою Машею на відпочинок в теплі краї, проте поки що не повідомляючи, куди саме. Так, артистка і її 16-річна донька робили спільне селфі в дзеркалі ванної кімнати готелю, примірявши бікіні і зізнавшись, що збираються на пляж.

Сама Ольга позувала в топі золотого кольору і коротеньких джинсових шортах, доповнивши образ вузькими сонцезахисними окулярами. При цьому зірка похвалилася сталевим пресом, адже наполегливо працює над своєю фігурою за допомогою тренувань і правильного харчування.

Пізніше Ольга виставила ще й коротеньке відео з фітнес-клубу на території готелю, показавши, що навіть на відпочинку не забуває про вправи. Полякова грайливо задерла футболку, під якою і красувалися її "кубики".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

instagram.com/polyakovamusic/

Фолловери не пройшли повз: "Я захоплююся людьми, які стежать за своєю зовнішністю, фігурою і саморозвитком не дивлячись на вік. Будь-то 20 або 60. ДО РЕЧІ, Оля може фору дати багатьом 20-ти річним дівчатам🔥 🔥 🔥", " шикарна фігура у Полякової👏 👏 👏", " Супер!".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора