Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська написала черговий пост про те, як потрібно харчуватися.

Таким чином повідомляється, що цього разу жінка розповіла про те, що не потрібно їсти з кимось за компанію або на емоціях. Зокрема, якщо ви в цей момент не голодні.
Наприклад, якщо збираєтеся зустрітися з друзями, перед виходом поїли, але, на зустрічі їдять. Не потрібно замовляти щось собі за компанію. Якщо насильно підштовхувати себе до вживання їжі, якщо ви не особливо голодні, ні до чого хорошого це не призведе.

Те ж саме відноситься до моментів емоційним. Якщо сталася з кимось сварка, то холодильник є самим неправильним місце для того, щоб заспокоїтися.

На думку Марини Боржемської, головне в такі моменти з'ясувати, що служить причиною емоційного переїдання, і тоді ви зможете підібрати альтернативні методи боротьби з даними тригером, які не обов'язково будуть пов'язані з їжею.

Якщо ви заїдаєте не тільки тривогу, але і нудьгу, тоді варто знайти собі постійне заняття, яке відверне вас від цього. До переїдання найчастіше схильні ті, хто не може уявити собі перегляд фільму або серіалу без ласощів.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Пост Марини Боржемської, фото: Instagram

"Не зажовуйте почуття, а проживайте їх. Ніхто не жадає відчувати гнів, смуток, біль, тугу, самотність. Але якщо ці почуття з якоїсь причини утворилися у вас на душі, їх треба прийняти. Не уникати, а пережити" - ділиться знаннями жінка в новому пості.

Але, все ж, якщо не виходить впоратися з проблемою самостійно, найкраще звернутися за допомогою до фахівців. Вони повинні допомогти вам відновити гармонію душі і тіла.

Раніше ми повідомляли, Боржемська розкрила секрет швидкого схуднення за тиждень.

Як повідомляв "Знай.ua", тренер "Зважених та щасливих" Боржемська оголила попу і похвалилася тілом мрії.

Також "Знай.ua" писав, що Боржемська стане новою "Холостячкою", тренер оцінила свої шанси на місці Мішиної.