У Великобританії 15-річний підліток врятував життя 94-річній жінці, яка кілька днів не могла поворухнутися.

Детальніше про це пише місцеве видання Kent Online.

Повідомляється, що героєм цієї історії став 15-річний школяр Ліам Еппс, який щодня розносить газети. Одного ранку підліток помітив, що на ганку будинку 94-річної жінки накопичилося газет за кілька днів.

Тоді він не надав цьому значення і пішов до школи. Коли Ліам Еппс повернувся додому, то попросив батьків сходити і перевірити, чи все в порядку зі старенькою. Спочатку вони звернулися до сусідів жінки, після чого разом почали стукати в двері і вікна її будинку. Спочатку була тиша, проте пізніше вони почули крики.

Недовго думаючи, сусіди і сім'я Ліама виламали задні двері і пройшли в будинок, де побачили стареньку, що лежить на підлозі.

Популярні новини зараз

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Ліам Еппс / фото: Kent Online

"Здається, вона впала, у неї була велика рана на нозі, але при цьому я не бачив інших травм", — пояснив Ліам, підкресливши, що у неї були пролежні на спині і, можливо, зневоднення.

Жінка заявила, що пролежала на підлозі всього кілька годин, проте інші помітили, що вона дезорієнтована і погано себе почуває. Ліам Еппс підкреслив, що на килимі було видно плями крові, яким було вже кілька днів.

На щастя, один із сусідів виявився парамедиком, тому допоміг жінці до приїзду швидкої допомоги. Пізніше він повідомив Ліаму, що жінка в лікарні і йде на поправку.

Нагадаємо, що Київський поліцейський відкачав вмираючого в метро чоловіка:"обличчя вже посиніло".

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі з Москви врятували життя десятимісячної дівчинки. Вони витягли з її голови коліщатко від машинки.

Також Знай.uа писав, що рибалці вдалося врятувати 11-річного хлопчика, який опинився на річці на плаваючій крижині.