Для всіх українців, які побоюються за свою власність, якою б вона не була форми - нерухомість, транспортні засоби, гроші або, наприклад, авторські права, є важливі новини. Так, всім, хто збирається вступити в шлюб або вже знаходиться в ньому, детально розповіли про "шлюбний договір".
Цього разу українцям належить дізнатися, як, хто і коли може оформити "шлюбний договір". Про це стало відомо завдяки повідомленню "Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги в Черкаській області" в мережі Facebook.

Весілля, кадр з відео

Шлюбний договір - це інструмент, який, навпаки, може зміцнити ваші відносини, відразу вирішити "хворобливі" для обох партнерів матеріальні питання. Коли пара укладає шлюбний договір, тоді подружжя відчуває себе більш захищено в шлюбі.
Буває і так, що кохання не вдалося зберегти і тоді шлюбний договір дає можливість припинити стосунки уникаючи сварок і судових тяжб щодо розподілу майна, визначення батьківських обов'язків.
Це договір про вирішення питань життя сім'ї, яким регулюються майнові стосунки між подружжям, у тому числі визначаються їх майнові права та обов'язки, як батьків.
Шлюбний договір може бути укладено:
- особами, які подали заяву про реєстрацію шлюбу;
- подружжя.
Якщо шлюбний договір бажає укласти особа, яка на момент подання заяви про реєстрацію шлюбу є неповнолітньою, тобто такою, що не досягла шлюбного віку, така особа повинна отримати письмову згоду її батьків або опікуна, завірену нотаріусом.
Пропонуємо нашим читачам детально познайомитися з повним повідомленням:

Шлюбний договір, скріншот: Facebook

Шлюбний договір, скріншот: Facebook

Шлюбний договір, скріншот: Facebook

Шлюбний договір, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Шлюбний договір, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, у Харкові 96-річний пенсіонер став нареченим: думав 20 років.