Дуже цікавий і повчальний випадок стався в Одесі. Тут у свій законний вихідний співробітник Національної поліції України зміг зловити та знешкодити буйного злочинця.

Справа в тому, що зловмисник викрадав номерні знаки на автомобілях, а при викритті і спробі сховатися почав буквально танцювати на капоті одного з авто.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Міністерства внутрішніх справ України в мережі Facebook.

Справа викрадача знаків в Одесі, фото: Facebook МВС України

"У свій вихідний патрульний затримав порушника, який зривав номерні знаки з авто. Інспектор Дмитро Свинарьов у своїх справах перебував на вулиці Пантелеймонівській, коли почув, як неподалік жінка кличе на допомогу. Дмитро негайно попрямував туди.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Справа викрадача знаків в Одесі, фото: Facebook МВС України

Виявилося, що чоловік зірвав номерні знаки з авто, а коли власниця транспортного засобу зробила йому зауваження, той штовхнув її на землю, а потім виліз на автомобіль і почав стрибати на капоті.

Патрульний одразу ж припинив правопорушення, затримав чоловіка та викликав на місце колег, які були на зміні. На допомогу Дмитру прийшли також небайдужі громадяни.

Справа викрадача знаків в Одесі, фото: Facebook МВС України

Під час поверхневої перевірки в сумці затриманого виявили номерні знаки з інших автомобілів і записки з номером телефону, які чоловік, ймовірно, залишав після крадіжки. Для з'ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу.", - повідомляють українські копи.

Раніше повідомляли, любляча мати вистежила і жорстко помстилася десятьом вбивцям дочки: "Я не боюся смерті. Я померла разом з нею".
Як повідомляв Знай.uа, киянка врятувала хлопця від нахабних викрадачів: "Мішок на голову, і в машину".
Знай.uа писав, у Харкові життя лідера ромської громади оцінили в 100 тисяч.