Володимир Дантес, instagram.com/stories/vladimirdantesinstagram.com/vladimirdantes

Чоловік Наді Дорофєєвої Дантес приголомшив інтимним зізнанням: "Зрозумів, що розучився"

Володимир Дантес, популярний український співак і чоловік колишньої учасниці гурту "Время и стекло" Наді Дорофєєвої, зробив відверте зізнання про дуже особисте. У Instagram-історіях він опублікував відео і розповів про одну зі своїх звичок, від якої йому вдалося позбутися кілька років тому.

Андрій Шевченко, фото - 24 канал

Збірна України домоглася нічиї з чемпіонами світу

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

У середу, 24 березня, на відбірковому турнірі на Чемпіонат світу-2022 року збірна України в Парижі зіграла проти збірної Франції. Незважаючи на численні спроби збірної Франції, після результату 1-1, знову вийти вперед, українці змогли утримати нічийний рахунок.

Анастасія Покрищук, instagram.com/_just__queen_

Пацанка Покрищук потрапила під крапельницю через сідниці

Анастасія Покрищук опублікувала відео з клініки в Стамбулі. Блогерка, лежачи на ліжку під крапельницями, розповіла, що сьогодні їй зроблять ліпосакцію і ліпофіллінг, яких вона дуже довго чекала. Анастасія Покрищук у відео поскаржилася, що останнім часом набрала дев'ять зайвих кілограмів і прийшов час з ними розпрощатися.

Поліція / фото: поліція Одеси

Українець повісився посеред багатолюдної траси, перехожі оніміли

В Одесі виявили тіло хлопця, який повісився на схилах "Траси здоров'я". Повідомляється, що інцидент стався в середу, 24 березня. Неподалік від Французького бульвару і траси було виявлено тіло невідомого молодого чоловіка, який повісився на одному з дерев. Його помітили перехожі і викликали поліцію.

Володимир Спартак, кадр з відео

Пенсіонер зробив майже сотню тату і не планує зупинятися

Далеко не всі люди після виходу на пенсію живуть в спокійному і розміреному темпі. І доказ цьому дідусь з російського Єкатеринбурга, який дивує як видом, так і своїми талантами. Дід-неформал вирішив забити татуюваннями повністю все своє тіло.

Поліція, фото: Патрульна поліція

Малолітній неадекват мало не вбив однолітка перед камерою

На Запоріжжі 10-класник жорстоко побив однолітка: хлопець бив лежачого суперника, не шкодував навіть голову. У Оріхівському районному відділенні поліції факт побиття підлітка підтвердили, як і те, що обох учасників конфлікту встановили, а батьки постраждалого хлопчика написали заяву до поліції.