За кермом автомобіля на дорозі з активним рухом транспорту, виявляється, можна зустріти навіть тварин.

Подія, яка не вкладається у голові і викликає лише безліч питань у водіїв, трапилася у російській Тюмені. Там місцева мешканка вирішила посадити за кермо автівки свого собаку, а сама в цей час знімала сторіс для соцмереж. Про це повідомляє телеграм-канал "Тюмень №1".

Собака за кермом, кадр з відео

Собака за кермом, кадр з відео

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Як відомо, біла пухнаста собачка все-таки не спровокувала дорожньо-транспортної пригоди. Однак, мотиви її власниці залишаються невідомими.

"Супер водій", - йдеться в описі до відео.

На відео видно, як собачка то кумедно вдивляється перед собою на дорогу, то повертає голову до своєї власниці. Водночас, тварина впевнено тримає передні лапки на кермі. Щоправда, такі милі кадри навряд чи б сподобалися водіям на цій же дорозі.

Нагадаємо, у Києві водій вантажівки збив жінку і покинув помирати: врятував таксист-супермен. Зазначається, жінка переходила дорогу на нерегульованому переході поблизу станції метро «Чернігівська», коли на неї наїхала вантажівка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Португалії загинула пара молодих українців: мріяли про весілля, а знайшли смерть. ДТП сталася 18 березня близько 14:25 в регіоні Alcobaça на муніципальній дорозі між Патаясом і промисловою зоною Казаль-да-Арея.

Також "Знай.ua" писав, що в Одесі сталася містична аварія - двічі за рік в одне місце. Автомобіль врізався в підземний перехід. Рік тому на цьому ж місці сталася аналогічна аварія.