35-річна українська співачка TAYANNA зізналася, що з дитинства мала комплекси щодо своєї зовнішності.

По це вона розповіла в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях", фрагмент якої розміщений на офіційній сторінці передачі у соціальній мережі "Інстаграм".

Так, виконавиця популярних хітів мала непрості стосунки із татом — він ніколи не давав їй приводу подумати, що вона красива. Це призвело й до непорозуміння з однолітками.

"Боже, ти знаєш, скільки було таких негативних упереджень, які в мене закинули? Дівчата ж у 15 років вже розвиваються, у них починають рости якісь частини тіла. У мене фігура була гітароподібна, отож хлопці глузували. Я не розуміла, що це красиво, що це жіночно. І коли мені один хлопець сказав, що ти, як гітара, запам’ятала на все життя", — розповідає TAYANNA.

Цей комплімент змусив майбутню співачку забути про приталені сукні та сісти на дієту. Фактично, влаштувала голодування, викинула з раціону сіль, тижнями сиділа на воді. Звісно, неймовірно схудла, але впевненості дівчині це не додало. TAYANNA каже, що лише через 20 років їй вдалося прийняти своє тіло.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

В інтерв'ю TAYANNA також розповіла й історію своїх стосунків, й те, що вона у них навіть зазнавала як фізичного, так і морального насильства. Його повна версія доступна на сайті "Ютуб".

Tayanna - колишня дружина продюсера Єгора Гліба, який до недавнього часу перебував у відносинах з українською співачкою Ані Лорак. У жінки є син від Гліба, якому нещодавно виповнилося шість років. І якось Катерина Осадча ретельно распрашивала Tayanna про колишнього чоловіка, який пішов до Лорак.

Нагадаємо, TAYANNA роздягається перед шестирічним сином, а що відповіла б Лорак: "Він звик"

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола і мокра: співачка TAYANNA позбавила чоловіків сну кліпом "Фантастична жінка"

Знай.ua писав, TAYANNA показала зворотний бік відносин: тікайте відразу, якщо помітите