Вихователька дитячого садка дала ляпас хлопчику, який не хотів лягати спати. За словами матері у дитини залишилися гематоми на обличчі.

Інцидент трапився у російському місті Георгіївську, що у Ставропольському краї. Про подію повідомили місцеві ЗМІ. Зазначається, що співробітницю дошкільного навчального закладу вже відсторонили від роботи.

У мережі з'явилося відповідне відео, у якому мати дитини Марина розповіла деталі інциденту, який стався в міському дитячому садку № 40.

Побиття дитини у садочку, кадр з відео

Забравши сина з групи, побачила у нього на лівій щоці слід від долоні. Малюк розповів, що не хотів лягати спати й за це вихователька його вдарила по обличчю.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

За словами матері, на щоці дитини утворився синець. У результаті на публікацію звернули увагу співробітники міського відділу освіти. На час перевірки відсторонили співробітницю ДНЗ від роботи.

"Вихователя, якого згадала жінка, зараз відсторонили від роботи. За даним фактом розпочато службову перевірку", -прокоментували в пресслужбі адміністрації ГО.

Нагадаємо, в Ужгороді дитині ампутували частину тіла, у дитсадку не догледіли: "Де були вихователі?". Винуватцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 5-ти років

Як повідомляв портал "Знай.ua", п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові. Дитина розповіла про це своїй мамі, його брат-двійня підтвердив це

Також "Знай.ua" писав, що в українському садочку принижують дитину з бідної родини, мати не витримала: "Вона якась не така?". У полтавському дитячому садочку діти не мають, чим витерти руки