Модель плюс сайз Міла Кузнєцова - володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

За її життям на сторінці в соціальній мережі Instagram стежать понад 700 тисяч осіб, з якими вона продовжує ділитися пікантними фотографіями, демонструючи свій рекордний бюст. Зараз вона виставила цілу серію кадрів зі зйомок шоу "Dizel Night" на телеканалі СТБ, частиною якого вона і стала.

Міла Кузнєцова, фото Instagram

"Ну ось, настав довгоочікуваний мить моєї акторської гри на @stbua в мегакрутом шоу DIZEL NIGHT @dizelstudio узнать дізнатися яка Я Господиня і як виграю всі конкурси ви можете вже в цю суботу о 22.22 на каналі СТБ❤ Я вас там чекаю!😍 🤩 🥰 Р. S. з собою мати гарний настрій і посмішку😜 🙃 ✌ 🤪 🔥", - написала Міла Кузнєцова в підписі до публікації.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

"Як же круто що ти потрапив на таке шоу Обов'язково подивлюся його😍", "З дебютом!!!", "🔥🔥🔥🔥Мені цікаво дуже в реалі можна побачити тебе🔥 🔥 🔥 😍", "Найкраща і красива❤ ️очень дуже круті фотографії вийшли👏", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 15-м розміром бюста станцювала з переробленою хірургами пацанкою Покрищук

Як повідомляв "Знай.ua", українка з 15-м розміром Міла Кузнєцова назвала головну хитрість всіх жінок: "Вже йду"

Знай.ua писав, Мила Кузнєцова з 15-м розміром грудей не посоромилася брудних рухів з партнером на очах у всіх: "Чікі-дрікі бабенку"