Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди і сьогодні, 26 березня 2021 року, почався четвертий ефір. Пішло багато учасниць і залишилося лише дванадцять з них. І на офіційній сторінці проекту тривають з'являтися всілякі публікації, що стосуються шоу. Михайло провів індивідуальне побачення з Єлизаветою і відправився з Джесікою Чеги, Розалі Номбре і Анною Гузеевой в 1920-ті роки.
А ось з хворою Анею довелося спілкуватися онлайн. Йому вдалося влаштувати WOW-ефект, адже він подарував їй вишукані сережки.

"Щоб порадувати Аню, яка захворіла, Холостяк запросив її на онлайн-побачення і влаштував WOW-ефект: вишукані сережки геометричної форми від Ювелірного дому SOVA😍 здається, дівчата, це стовідсоткове потрапляння в саме серце❤️", - йдеться в публікації.

"Їсти лосось і не відчувати його смак через корону-це сумно😢", "Вона кардинально інша сьогодні, ніж в День свого народження", "Блін, такий нудний випуск бачу вперше", "Миша величезна розумниця, про таке мріє кожна дівчина", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, ймовірна переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан заразилася ковідом на зйомках

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", фавориток "Холостяка" Заливако оцінили українці, назвали ідеальну претендентку

Знай.ua писав, сама скандальна учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка". Михайло не повірив словам дівчини, думаючи, що вона прийшла за піаром.