Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій поділився рецептом традиційної татарської страви – Азу з яловичини з овочами.
"Телятина, цибуля, морква, солоні огірки, томати, кінза, картопля, вершкове масло. Оп, і у вас вийшло азу. М'ясо, тушковане з овочами по-татарськи. Тільки я туди ще додав приправу до грилю. Ту, що зі мною на пачці. Ви бачили вже. Спробуйте, як побачите, бо я ж своє лице клеїти на різну фігню не буду. В азу та приправа - анбелівбл. І воно все так смачно тушкується, соки випускаються, змішуються, солоно, солодко, пряно. Якось так зрозуміло, але трохи по-іншому. Рецепт за посиланням у профілі. Цьом", - написав Клопотенко.
"Обожнюю азу! Женя - ви молодець!", "Дуже апетитно виглядає, але майте совість, не кидайте хоча б в сторіс, деякі намагаються 😭 дотримуватися посту", - написали коментатори.
Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині: "Будемо смажити сир".
"Бусифікацію" не зупинять: юристи пророкують відсутність покарань
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
Нагадаємо, Євген Клопотенко поділився рецептом ароматних пончиків: прямо як у дитинстві.
Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко зізнався, для чого насправді йому ресторан: "Це чесна історія".
Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко знайшов оригінальне застосування борщу: "Хотілося потонути".