Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Володимир Зеленський терміново звернувся через загибель українських військових
Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 26 березня, відреагував на загибель українських військовослужбовців на Донбасі. Глава держави опублікував слова співчуття і скорботи на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Світлана Лобода, фото з Instagram

Лобода подає до суду на пластичного хірурга після операції на носі
Лобода розповіла про неприємний випадок, який стався з нею 26 березня. Так, пластичний хірург з Узбекистану в Instagram виклав відео, де робить операцію на носі дівчині, яка зовнішністю дуже схожа на Лободу. Він навіть відзначив зірку в своїх Insta Stories.

У Єгипті зіткнулися пасажирські потяги, кадр з відео

На великій швидкості зіткнулися два пасажирські потяги: десятки загиблих і поранених
У п'ятницю, 26 березня, в Єгипті зіткнулися два пасажирські потяги. В результаті катастрофи загинули за попередніми даними мінімум 32 людини, а ще 84 отримали поранення. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я Єгипту, пише DW.

Путін, фото: Telegram

Головний ворог України Путін прийшов до влади рівно 21 рік тому
31 грудня 1999 року Борис Миколайович Єльцин склав з себе повноваження президента Російської Федерації. 26 березня 2000 року в РФ пройшли дострокові вибори президента, в яких брав участь Володимир Путін, який, на той час, півроку очолював уряд. Він здобув перемогу в першому турі, і його перемога означала довіру до політика.

Кіт весну чує, ілюстративне фото з вільних джерел

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще
Погода 27 березня в Україні нарешті поверне весну і "плюс"
У суботу, 27 березня, синоптики обіцяють сонячну і по-весняному теплу погоду в Україні. У більшості областей країни стовпчики термометрів покажуть до +13 +15 градусів. За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, найхолодніше буде на півдні України – до +10 +12 градусів. Погода порадує жителів безхмарним вранці, але вже в середині дня вона буде похмурою до самого вечора. При цьому опадів не передбачається.