Апетитне сало, приготоване у цибулинні, за справжнім сільським рецептом виходить настільки смачним, що ви здивуєтеся!
Рецептом сала по-сільському поділився телеграм-канал "Кухня по-чоловічому"
Інгредієнти:
- Свиняче сало c прошарками м'яса - 1 кг;
- Цибулиння — 1 кг;
- Сіль - 3 ст. ложки;
- Лавровий лист — 10 штук;
- Часник — 1 головка;
- Червоний перець - за смаком.
Приготування:
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Спершу наберіть цибулиння орієнтовно з одного кілограма цибулі. Сполосніть його у воді, а потім доведіть до кипіння з розрахунку на 1,5 л води. Додайте кілька ложок солі і поваріть протягом 5 хв.
За цей час промийте сало та поріжте його на шматочки по 200-300 грамів. Покладіть його до лушпиння, вода повинна покрити сало. Доведіть до кипіння, потім температуру понизьте до середньої і варіть протягом 25 хвилин. Після цього зніміть в вогню і дайте охолонути. Сало у цей час повинно перебувати у рідині.
Для приготування маринаду, через часниковий прес пропустіть лавровий лист, часник, додайте до них чорний і червоний перець. Сало просушіть кухонним або щільним паперовим рушником і втирайте у нього маринад. Далі загорніть у фольгу і покладіть на 12 годин в морозилку.
Через 12 годин апетитне сало можна нарізати скибочками і подавати з чорним хлібом, маринованими і солоними овочами, соусами.
Нагадаємо, замінять вареники зі сметанкою: картопляні крученики з цибулькою нашвидкуруч. Ця страва стане відмінною альтернативою вареникам
Як повідомляв портал "Знай.ua", апетитний бургер без м'яса для тих, хто постить: нереально смачно і корисно. Відмінна ідея, щоб посмакувати чимось апетитним у період Великого посту
Також "Знай.ua" писав, найкращі рецепти тіста, які зекономлять ваш час: дріжджове, бісквітне, листкове і пісочне. Вони виручать, коли хочеться швидко приготувати щось смачненьке