Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зовсім недавно знаменитість ділилася всілякими фотографіями і Відео зі своєї поїздки до Туреччини. А зараз вже ділиться знімками з Єгипту. Їх ціла безліч, а також Леся Нікітюк навіть відкрила власне екскурсійне бюро, використовуючи при цьому свою майстерність в гуморі.
У своїх Stories телеведуча поділилася відео, на якому чоловік у вузеньких плавках розливає шампанське, притиснувши спочатку пляшку в трусах. Нікітюк зазначила, що вже зовсім скоро їхня відпустка закінчується і потрібно буде повернутися в Україну.

"Ось і закінчилася зміна, Єгипет прощай. Прощай! Відкрили пляшку шампанського, яку берегли на фінал нашого відпочинку. Одна пляшка шампанського на 12 людей. Ммм, Moet з пластикових стаканчиків, так низько ми ще не падали", - каже Леся Нікітюк протягом кількох Instagram Stories.

Нагадаємо, українці вибирають для Лесі Нікітюк найгарячіший купальник: "Вона богиня". Зірка блиснула стрункою фігурою, а шанувальникам запропонували вибрати, який наряд підходить Нікітюк більше.

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк знайшла найдивовижніше місце на планеті: "Мрія збулася"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк побалувала "контентом для чоловіків" у крихітному купальнику: "Крашиха"

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще