Здається, ведучі тревел-шоу "Орел&Решка", яке показує Новий канал, підкорили вже всі вершини нашої планети. Але все одно кожен раз знаходяться нові гори, на які сміливо підіймаються мандрівники.

Цього разу ведучі "Чудес світу" Антон Зайцев і Василиса Хвостова підкорили вершини мексиканського міста Монтеррей. І якщо Василиса піднімалася на гору своїм ходом, то Антона віз ... Бик! Під час зйомок проекту в Еквадорі хлопець відправився на вершину на ослику, з якого випадково впав, але цього разу обійшлося без казусів.

"Мене не покидало відчуття, що я їду верхи на великій плюшевій іграшці — настільки це мила тварина. Ніколи б не подумав, що назву Бика милим!"- поділився враженнями ведучий "Орла&Решки" на Новому каналі.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Хоча до вершини можна дістатися пішки, місцеві катають туристів на своїх чотирикопитних, заробляючи гроші. Наприклад, поїздка на бику обійшлася Антону в 24 долари. Виконати той же шлях на коні буде дорожче.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Підніматися на гору на бику — дуже повільно. Але в цій неквапливості тварини є величезний плюс - можна гарненько розглянути красу навколо!"- підкреслив Антон Зайцев.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Раніше ми повідомляли, індіанці провели ритуал над Зіркою "Орла і Решки".

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Орла і Решки" пройшла лякаючий ритуал очищення.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і Решки" попарився в лазні з індіанськими шаманами.