Сторінка восьмирічної блогерки і моделі Мілани Маханець і сторінка її друга, 13-річного блогера Паші Пая зникли з соціальної мережі Instagram.

За адресами, де раніше розташовувалися їх сторінки, зараз висвічує повідомлення: "на жаль, сторінка не доступна. Можливо, ви скористалися недійсним посиланням або сторінка була видалена". Поки що не було коментарів, хто саме послужив ініціатором такого рішення.

Ще напередодні сторінки були активними. Можливою причиною міг послужити скандал навколо історії нестандартної дружби маленької дівчинки і хлопчика і бажання батьків захистити дітей від такого спілкування.

Нагадаємо, журналістам вдалося знайти батька 8-річної Мілани Олександра

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

"з дочкою я намагаюся спілкуватися і допомагати, а про Дарину говорити немає бажання. Зараз я просто в шоці від того, що відбувається. Все що діється, м'яко кажучи, неправильно.",- відповів Олександр Маханець.

До речі, як з'ясували ЗМІ, Мілана Маханець виявилася онукою головного консультанта секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Сергія Шумейка. Коментуючи скандал, він відповів, що "не стежить за цим і у дитини є мама, яка повинна розбиратися з даною ситуацією".

Історія Мілани Маханець, фото: Instagram

Історія Мілани Маханець, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, українці засудили роман 8 - річної моделі та 13-річного блогера, поліція викликала матір на допит.

Як повідомляв "Знай.uа", ТАТО 8-річної блогерки, яка живе з 13-річний хлопцем, поділився горем.

Також "Знай.uа" писав, що скандал навколо "любові" 13-річного блогера з 8-річною дівчинкою спалахнув з новою силою.