Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустила новий альбом GROSU, а тепер ще й представила довгоочікувану україномовну пісню "Міріада".

Так, артистка вирушила в студію ранкового шоу "Сніданок з 1+1", де дала коротеньке інтерв'ю разом з коханим Романом Полянським, зробивши трепетне спільне фото. Красуня приміряла довге коричневе плаття з принтом і білосніжні туфлі, а довге світле волосся Аліна замінила на численні дрібні кіски.

Фолловери не пройшли повз, проте не всім сподобалося вбрання Гросу: "Загалом красива, але стиль останні роки ((начебто Аліні років 65!! Стилісти Врятуйте дівчину!! У Аліни чудова фігура, але зовнішній вигляд😢", "Боже що за Плаття 😢 😢 😢 якесь на жінку 50 років, у вас кіски вам треба модний стиль"," через ці штуки на голові ти здаєшся сексуальною навіть в таких цнотливих платтячках🙄", " Аліна, мені твої кіски якось не дуже. Сподіваюся вони тимчасово. Якщо тільки для кліпу, то нормально. Без них ти на багато красивіше, елегантніше і жіночніше. Це не твій образ коротше.".

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу