Стало відомо про те, що принцесу Діану змусили дати своє фатальне інтерв'ю. Зробили це за допомогою фальшивої довідки про аборт.

Таким чином повідомляється, що слідом за інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі, в королівській родині на слуху новий скандал. Мова пішла про інтерв'ю принцеси Діани, яке вона записала ще в 1995 році для BBC.

Інтерв'ю принцеси Діани, фото: скріншот

Як з'ясувалося, журналіст Мартін Башир показав жінці фальшиву довідку про аборт, який нібито зробила няня - сім'ї Тіггі Легг-Бурк, завагітнівши від принца Чарльза. Це привело принцесу Діану в жах, і вона все ж погодилася розповісти про крах їхнього шлюбу.

Інтерв'ю в ефірі дивилося 23 мільйони людей. Діана розповіла про те, як чоловік зраджував їй з Каміллою Паркер-Боулз, сказавши: «У цьому шлюбі нас було троє». Зізналася в глибокій депресії, нападах булімії, а також про відчай.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Інтерв'ю принцеси Діани, фото: скріншот

Через місяць після того як вийшло інтерв'ю, пара прийняла рішення розлучитися.

Після цієї телевізійної сенсації почали з'являтися чутки, що з боку ВВС не все було гладко. Журналіст Башир використовував підроблені документи, які показував Діані.

Телекомпанія почала перевірку, і все з'ясувалося-дизайнер Метт Уісслер зізнався, що підробляв документи, виписки з банківських рахунків і так далі на прохання самого Мартіна Башира. Уісслер був звільнений, і справу знову зам'яли.

Принцеса Діана, архівне фото

Не так давно брат Діани Чарльз Спенсер зажадав нового розслідування.

Слідством зайнявся суддя Верховного Суду лорд Дайсон. Він опитав 17 свідків минулих подій і скоро повинен представити результати своїх досліджень. Daily Mail вдалося дізнатися про частину висновків судді.

Як підтвердили свідки, Діана ревнувала няню до дітей, і в якийсь момент нею опанувала ідея, що Чарльз хоче вбити її, щоб потім одружитися з Тиггі Легг-Бурк.

Принцеса Діана, фото: marieclaire

Після перших зустрічей з журналістом Мартіном Баширом, ці думки стали чи не маніакальними. Надходили навіть заяви про те, що принц Чарльз їздив у відпустку разом з нянею. Фінальною точкою перед інтерв'ю стала довідка про аборт.

Підсумки розслідування від лорда Дайсона повинні бути представлені в кінці квітня-початку травня.

Раніше ми повідомляли, Меган Маркл повторила долю принцеси Діани, точно як 37 років тому.

Як повідомляв "Знай.ua", принц Гаррі і Меган Маркл не повернуться в королівську сім'ю, звання здадуть, Єлизавета II розчарована.

Також "Знай.ua" писав, що 7-річного принца Великобританії намагалися отруїти: від способу кров холоне в жилах.