Відома дружина Микити Добриніна поділилася новими новинами про свою вагітність. У неї вже 25 тижнів більше половини терміну.

Таким чином повідомляється, що Даша Квіткова в положенні півроку, і вже через 15 тижнів відбудеться довгоочікувана зустріч з малюком.

"Проживаю з великим задоволенням кожен новий день, незважаючи на всі зміни, які відбуваються з моїм тілом і органами🤪" - підписала дружина Микити Добриніна новий пост.

Також, дівчина зізналася, що найсмішніша річ у вагітності зараз - коли у дитини всередині починається дискотека. Це веселить Дашу квіткову, адже таке вона відчуває вперше у своєму житті.

Нагадаємо, що пара познайомилася завдяки проекту "Холостяк", де у них і зав'язалися стосунки.

Популярні новини зараз

Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

Даша Квіткова, фото: скріншот

Розвивалися вони стрімко, і вже через деякий час була призначена дата весілля. Цю подію, до слова, їм довелося переносити через пандемію коронавірусу.

На початку цього року вони вирішили розповісти, що чекають дитину, адже приховувати далі було нікуди. Це перший малюк як для Даші, так і для Микити. На світло він повинен з'явитися на початку літа.

Нагадаємо, Микита Добринін став ведучим російського "Холостяка" і намагається приховати це від українців. Микита Добринін став ведучим нового сезону шоу "Холостяк"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова вперше показали сина: "В пологовому будинку". Микита Добринін поділився кадрами з УЗД, на яких відображена їхня дитина

Також " Знай.ІА " писав, що Микита Добринін покинув російського "Холостяка" Тіматі після скандалу на Україні. Український телеведучий покинув проект після другого випуску