Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна знаменитість повернулася до рідного Києва, де зустрілася з радіоведучим на "Люкс ФМ", а також засновником YouTube-каналу "Слава+" Славою Дьоміним.

Цього разу Кароліна показала ексклюзивне відео зі зйомок нового кліпу на пісню "Наполовину", яке 30 березня з'явилося на YouTube-каналі зірки.

"Мої улюблені, ексклюзивне відео зі зйомок кліпу "Наполовину" вже на YouTube-каналі ️ ⬆️ Переходьте за посиланням в сторіз і дивіться, як створювалася ця чуттєва відеоісторія", - написала артистка.

Варто зазначити, що трохи більше місяця тому Ані Лорак презентувала кліп на ліричну пісню "Наполовину". Відеоробота вже встигла набрати більше 10,5 мільйонів переглядів і 68 тисяч відміток "мені подобається".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак "забула" надягнути білизну і засвітила зайве, побачили всі.

Нагадаємо, Ані Лорак зняла фільм, але покаже лише росіянам: "В Україні не планується".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак накинула піджак на голе тіло і закликала приготуватися: "Зовсім скоро".

Також портал Знай.uа писав, що нова дівчина Мурата Налчаджіоглу екстремально змінила зовнішність заради колишнього Ані Лорак: до і після.