Бразильський футболіст Роналдо у 2002 році з'явився на публіці з жахливою стрижкою-чубчиком, за яку зараз вирішив попросити пробачення.

Роналдо виступав за збірну Бразилії у дев'яностих і нульових роках і був протягом цього часу дуже популярним. Не дивно, що коли він з'явився на полі з дивною стрижкою, на голеній голові красувалася напівкруглий чубчик, його почали копіювати хлопці по всьому світу.

Роналдо, фото: Shutterstock / Vida Press

Роналдо, кадр з відео

І ось через 19 років після того випадку в інтерв'ю Sports Illustrated Роналдо згадав про цю стрижку. Футболіст зізнався, що вона була жахливою. Роналдо додав, що навіть його власна мама називала цю стрижку "потворною" і просила збрити чубчик.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Я прошу вибачення у всіх матерів, чиї діти зробили таку ж стрижку", — заявив футболіст.

Роналдо, кадр з відео

Футболіст також пояснив, навіщо зробив таку жахливу, на його думку, стрижку. Виявляється, це було перед півфіналом чемпіонату світу, де збірна Бразилії грала проти збірної Туреччини. Тоді футболіст отримав травму ноги і такою дивною стрижкою хотів відвернути увагу преси.

"Я запитав у товаришів по команді, чи подобається їм стрижка, а вони сказали: "Ні, це жахливо! Зголи її!". Але журналісти побачили стрижку і забули про травму", - згадав Роналдо.

Варто зауважити, що у цьому матчі проти збірної Туреччини Роналдо забив єдиний гол і вивів команду у фінал.

Роналдо, кадр з відео

Нагадаємо, незарахований гол розлютив Кріштіану Роналду посеред матчу відбору на ЧС-2022: кинув пов'язку і покинув поле. Футболіст розлютився через несправедливе рішення арбітра

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Я хочу говорити українською, а мені за це дають...": тренер різко висловився просто на полі. Тренер отримав попередження через прохання розмовляти українською

Також "Знай.ua" писав, що легенда футболу Рональдіньо попрощався з рідною матір'ю, Мессі не залишився осторонь: "Не можу повірити". Бразильський футболіст втратив 71-річну матір