Відома українська телеведуча Марічка Падалко вирішила стати баристою, принаймні для себе і сім'ї. Вона розповіла про те, як полюбила какао, і дала навіть рецепт.
Таким чином повідомляється, що в своєму новому пості на сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина пише, що в їхній родині, якщо вони кудись заходять на чай або каву, все, крім самої Марічки Падалко, замовляють какао.
Діти вже переросли той момент, коли головний інгредієнт не саме какао, а саме цукор, і чай звикли пити не солодким, за прикладом батьків. Хоча солодке вони дуже люблять.
Марічка Падалко заморочилася, і вирішила зробити какао, таке як в кав'ярнях - без пінки і грудочок.
Для однієї порції потрібно:
Пенсіонерам приготували підвищення: хто отримає прибавку у 10%
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років
Енергетики перевірять будинки та квартири споживачів: кому загрожують штрафні санкції
Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
✅ 1 повну ч.л. какао ТМ «Мрія» 20-22%
✅ 1 не повну ч.л. цукру;
✅ 50 мл окропу;
✅ 150 мл молока.
Процес приготування можна побачити на відео, але, про всяк випадок телеведуча продублювала ще й текстово.
Потрібно просіяти какао в тарілку, так як це зменшує ймовірність грудочок. Після цього додаємо цукор, заливаємо окропом і заважаємо віночком.
У каструлі нагрійте молоко, і вилийте какао з цукром туди, при цьому не забуваючи помішувати.
Після кипіння поварити хвилинку на вогні і готово.
Також, Марічку Падалко вразило кількість вітамінів, які там містяться. Особливо, то, скільки там "заліза", який здатний підвищити гемоглобін.
Нагадаємо, що Марічка Падалко розкрила секрет ідеального сніданку.
Як повідомляв портал Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво показав рецепт млинцевого торта"Червоний оксамит".
Також Знай.ua писав, що Марічка Падалко розповіла, як смачніше приготувати "бите скло".