У Кіровоградській області рятувальники пробралися в житло 80-річної жінки, яка потребувала медичної допомоги.

Про подробиці події пише прес-служба ДСНС у Кіровоградській області.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері в п'ятницю, 2 квітня, на вулиці 6-го грудня в місті Олександрія. Місцеві жителі звернулися на гарячу лінію Служби порятунку з проханням проникнуь в житло літньої жінки, яка довго не виходила на зв'язок.

Прибулі бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій зрізали грати на вікнах квартири жінки за допомогою бензопили і потрапили в квартиру. Як з'ясувалося, старенькій 1940-го року народження дійсно потрібна була допомога.

На місце події прибула бригада швидкої допомоги, яка допомогла жінці поліпшити самопочуття. Медики зазначили, що госпіталізація їй не знадобилася.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

рятувальники / фото: ДСНС

Варто відзначити, що це не єдина подібна подія за день. Пізніше рятувальники допомагали жителям Благовіщенського потрапити в квартиру. А вночі в ДСНС звернулися жителі Малої Виски з проханням відкрити двері тамбура в багатоквартирному житловому будинку.

рятувальники / фото: ДСНС

Нагадаємо, що під Харковом городяни масово скаржаться на витік газу в будинках - "Зберігайте спокій!".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Міністерстві внутрішніх справ України показали справжнього героя сучасності, яким варто пишатися і ставити в приклад молодшому поколінню.

Також Знай.uа писав, що мати з дитиною опинилися в бетонній пастці, рятувальники могли не встигнути. Українським рятувальникам довелося залізти в найтемніший кут.