У ці вже теплі квітневі дні популярна українська співачка Настя Каменських працює в Мексиці, де проходять зйомки шоу "Дівчатка рулять". Однак відданим шанувальникам зірки не сидиться спокійно на місці і вони беруться за самодіяльність.

Так, нещодавно на фанатській сторінці Насті Каменських в мережі Instagram з'явилося веселе відео, на якому Настя працює на кухні заради нової страви зі спагетті, помідорчиків та бринзи. Назвемо це блюдо "лазанья". Хоча це не точно.

Про це стало відомо завдяки новій публікації шанувальників Насті Каменських в мережі Instagram.

На опублікованих шанувальниками відео можна помітити Настю з піднесеним настроєм, як зазвичай, Настя радує свого коханого чоловіка, відомого українського продюсера, телеведучого, гумориста, главу лейбла та репера Олексія Потапенко, різними "заморськими" смаколиками. Тепер шанувальниці співачки можуть взяти приклад зі своєї зірочки й порадувати хлопців, чоловіків, татусів, братів і т.д. різними приємними шедеврами кулінарії.

Настя Каменських за готуванням, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Також зауважимо, що на відео Настя не зраджує собі і трохи, перед початком готування, бешкетує, зображуючи з себе то клоуна з червоним носом і оком, то кухарку в фартусі. Однак перейдемо до рецепту, або того, що можна побачити в процесі готування на відео. Настя вибрала для страви глибоке деко - тут, можливо, бринза, червоні помідорчики черрі, спагетті та приправи. Все це Настя готувала в каструлі і в духовці. В результаті у неї вийшло дійсно, на вигляд, апетитне блюдо.

Настя Каменських за готуванням, скріншот: Instagram

Що ж, порадимо нашим читачам, спробувати зробити експеримент і повторити за зіркою екранів. Бажаємо удачі та натхнення, адже мотивація вже є.

Раніше повідомляли, Настя Каменських роздяглася на камеру, поки Потапа немає поруч: "Зводить з розуму".

Як повідомляв Знай.uа, Потап пішов у відрив, поки Настя Каменських розважається в Мексиці: "Чоловіче балується".

Знай.uа писав, Маша Єфросиніна "познущалася" над творчістю Насті Каменських: "Від сосни".