Офіс президента України висловив підтримку королю Йорданії Абдаллі II ібн Хусейну на тлі нещодавньої спроби державного перевороту.

Про це прес-служба відомства написала в Facebook.

Відомо, що в суботу, 3 квітня, в Йорданії зробили серію арештів за підозрою в змові проти короля Абдалли II ібн Хусейна, а також у спробі влаштувати державний переворот. В цілому затримали близько 20 осіб, пише видання Washington Post.

Пізніше з'ясувалося, що в змові підозрюють і вільного брата короля, колишнього наслідного принца Йорданії Хамзу ібн Хусейна. Місцеві ЗМІ заявили, що екс-кронпринца не обмежували в пересуваннях, проте пізніше сам Хамза виступив із заявою про те, що йому заборонили залишати межі будинку і спілкуватися з людьми.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Офіс президента України висловив підтримку чинному королю Йорданії Абдаллі. Прес-служба повідомила, що Хусейн зможе забезпечити в країні стабільність, безпеку і розвиток.

"Тривожні новини з Йорданії. Повністю підтримуємо Короля Абдаллу. Впевнені, що він гарантує стабільність, безпеку та розвиток держави. З нетерпінням чекаємо на деталі подій та бажаємо народу Йорданії миру і процвітання", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, що на українця накинулися в Одеському трамваї через Майдан і мову: "тут тобі Не Львів".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові депутата Лесика знесли з трибуни: "Чемодан, вокзал...".

Також Знай.uа писав, що Поклонська зізналася в коханні Україні, ніби й не зраджувала: "вірили в мету Майдану...".