Український блогер Ваня Рассел веде свій канал на майданчику You Tube, де робить реакції на музичні новинки артистів з усього світу, включаючи українських. Але, цього разу він вирішив поговорити про плагіат.

Таким чином повідомляється, що іноді на його каналі виходять ролики під назвою "Плагіати і схожі пісні". У ролик потрапила і Тіна Кароль, але, як виявилося, поцупила пісні не вона, а у неї.

Існує в'єтнамська співачка Quyhh Huong, яка у себе в країні виконує пісні Тіни Кароль. Серед її репертуару плагіат на "Намалюю тобі зорі", "Пупсик", і навіть пісня, з якою Тіна їздила підкорювати Європу в 2006 році - "Show me your love".

Поки що невідомо, чи давала Тіна Кароль право на використання її пісень, Тіна не давала ніяких офіційних коментарів. Але, деякі користувачі все ж впевнені, що артистка дала дозвіл, або ж зовсім сама їх і вкрала.

Коментарі під роликом, фото: скріншот

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

"Ну так нехай і співає, хіба шкода, всім вистачить","На законних хоч підставах?", "Може навпаки Тіна у неї купила права на пісні, Нічого не поплутав? Тому що так і є" - стверджують коментатори.

Коментарі під роликом, фото: скріншот

Раніше ми повідомляли, щаслива Тіна Кароль в білій сукні порадувала радісною новиною.

Як повідомляв "Знай.uа", у Тіні Кароль розкрили те, за що в неї "закохався" Дан Балан.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль і Дан Балан випадково розкрили свої стосунки.