Запорізький офіс замовив воду в кулері, через тиждень стінки тари позеленіли від нальоту.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Народний Ревізор".

За словами автора повідомлення, замовлена вода була від "Народної водички".

"В офіс замовили "Народну воду" в кулері. Після тижня (вода стояла коридорі без доступу світла), на стінках тари утворився зелений наліт",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Коли стали з'ясовувати причину, чому позеленіла вода, на гарячій лінії відповіли: "Цього не може бути". При цьому кур'єр відмовився забирати позеленілу тару до тих пір, поки її не помиють співробітники.

"Виходить, постачальник води не дезінфікує свою тару, труїть водою людей і ще вимагає від клієнтів почистити кулер",- журиться автор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні:"Чеки не дають, повернути неможливо". Чоловік купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка придбала дитині кашу з небезпечним "сюрпризом": "десь на виробництві шукають деталь". Львів'янка придбала в кулінарії супермаркету булгур з грибами для дитини, проте в готовій страві був помічений величезний металевий предмет.

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом. Покупці хотіли в День Святого Валентина поласувати тортом з шоколадним кремом, але, вийшло так, що десерт був зі склом.