На телеканалі "1+1" триває новий сезон популярного вокального шоу "Голос країни", творці якого пообіцяли справжнє перезавантаження.

На офіційному акаунті проекту в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися всілякі публікації, пов'язані з "Голосом країни" і його учасниками. При цьому зараз глядачам дали можливість повернути одного з п'яти учасників, які раніше вибули на нокаутів. Для цього необхідно відправити смс з номером, який присвоєно кожному зі співаків, або зателефонувати на той чи інший номер телефону.

Зокрема, в команду Тіни Кароль можуть повернутися Нарам Мумні, Денис Потреваєв, Вікторія Гнатюк, Денис Калитовський і Юлія Вітранюк.

"Не забувай про супер-голоси в Додатку 1+1 video❤️ Пиши в коментарях, кого хотів би бачити вже цієї неділі у чвертьфіналі", - йдеться у підписі до відео з фрагментами виступів цих учасників.

"Потреваєва треба рятувати, гідний прямих ефірів!", "Денис Потреваєв", "Нарам❤️", " Юля🔥", "17!!!!!!", "Юляяя❤️❤️", "А можна просто поміняти місцями тих, хто не пройшов, з тими, хто залишився. Тіна всіх сильних і цікавих злила, зате Ломакіна з Нітіч протягла", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Голос країни")

Нагадаємо, співак з Прикарпаття підкорив Монатіка на "Голосі країни": "Душа колективу"

Як повідомляв "Знай.ua", Горбунов обійняв Катю Осадчу І заговорив про останній тиждень: "Сьогодні.."

Знай.ua писав, Кароль покрутила хвостом перед Потапом в образі Брітні Спірс: "Ух, Тіна"