Колишній екскурсовод вирішив залишити роботу і піти служити на фронт.
Історію українського військовослужбовця розповіли на фейсбук-сторінці Операції об'єднаних сил.
Військовослужбовець ЗСУ має позивний "Сталкер" і проходить службу в окремій механізованій бригаді. Коли постало питання вибору прізвиська, ніяких труднощів з цим не виникло – головну роль зіграло минуле, довоєнне життя хлопця.
До війни "Сталкер" працював екскурсоводом у Чорнобильській зоні відчуження. Так і повелося, що серед побратимів він став Сталкером.
Справжня пристрасть для хлопця - стрілецька зброя. Ще з дитинства він займався спортивною стрільбою. Тому, поповнивши лави української армії, вирішив бути снайпером.
"Снайпер - досить специфічна професія. Звичайна людина не може взяти гвинтівку і почати з неї влучно стріляти. Для цього потрібно багато вчитися і постійно підтримувати кваліфікацію",- вважає "Сталкер".
Свій військовий шлях солдат почав зі школи підготовки снайперів. Відбір, який включає в себе іспити на фізпідготовку і психологічні якості, і є досить складним. Людина, яка мріє освоїти цю професію, повинна володіти високими морально-діловими якостями і неабияким терпінням, щоб контролювати свої емоції.
"Я не будую планів на майбутнє, поки йде війна. Моя справжня любов - моя гвинтівка. У парі з нею ми до останнього будемо йти до перемоги української нації в цій підступній війні",- підсумував захисник.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще