Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським. Артистка активно підкорює ще й популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Красуня постала перед камерою, позуючи в затишній домашній обстановці, примірявши пухнастий білосніжний кардиган, який грайливо спустила з одного плеча, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також в зачіскою з численними маленькими кісками, створену спеціально для кліпу на пісню "Міріада".

У ролику зірка нібито записувала голосове повідомлення колишньому, про що свідчив напис на обкладинці відео. Гросу довго не могла зосередитися і плутала слова, після чого почала сором'язливо кривляти саму себе. Виконавиця пожартувала, що саме тому насправді відповідає на повідомлення занадто довго.

"Тим хто не знає, чому я так довго відповідаю 🙄 😂 "

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу