В Telegram- каналі "Чорний список" з'являється безліч публікацій, в яких йдеться про обман покупців або дуже погану якість товарів, що купуються українцями.

І якщо зовсім недавно скаржилися на нахабну аферу з боку виробника популрной локшини "Роллтон", яка полягає у вазі товару. Адже на упаковці вказано-60 грамів, а за фактом вийшло 46 г. тобто з'явилася фотографія з популярного супермаркету "АТБ" в Одесі, на вулиці Сахаровій, 1Б/3.

На знімку зображені десятки скляних і пластикових пляшок з соняшниковою і оливковою олією. Всі вони валяються на підлозі, розбиті після падіння.

Літри масла на підлозі, скріншот: Telegram

"Навіть полиці тріщать від цих цін на соняшникову олію", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Користувачі в коментарях теж підтвердили великі ціни на масло. "Так, ціни на масло просто захмарні" , "Так їм і треба!", "Все шо мінус цієї г*вноконторi, то мінус персоналу магазину, хлопці пополучат тупо на 300-400 менше, і навіть ніхто не зрозуміє в розрахунках нічого. Я працював на цій фірмі, там такі конч*ннi ці полки, якось довелося її збирати після сан ночі, там такі кріплення жахливі, метал втомлюється, згинається, зібрати після розбирання нереально-як результат наполовину зібрана Полиця остаточно розвалюється 🤷 ♂ контора жлобська - вдавиться за кожну копієчку, навіть коли ковид почався на багатьох магазинах так і не поставили на касах захисні екрани для співробітників", - написали вони.

Коментарі, скріншот: Telegram (АТБ)

Нагадаємо, українці поскаржилися на три макаронини замість цілої упаковки: миші з'їли

Як повідомляв "Знай.ua", українцям підсунули ковбасу p мерзенною начинкою: "Воно ворушиться!"

Знай.ua писав, київську перепичку "закують" в граніт: смачного, українець