Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантне відео, на якому позувала у власній квартирі в Києві. Так, артистка влаштувала гарячі танці під ритмічну музику навпроти кухні, біля холодильника. До слова, красуня так часто записує подібні ролики, що вони навіть отримали власну рубрику і хештег #танцысхолодильником.

Анастасія приміряла лише сміливе чорне боді з довгим рукавом і глибоким декольте, доповнивши образ яскравим макіяжем з акцентом на очах, а також зібравши довге волосся наверх у високий пучок. Кумейко блиснула і стрункою фігурою, і пишними грудьми, грайливо рухаючи стегнами.

"А що б ви запитали у Джонні? 👁😛"
Фолловери не пройшли повз: "@anastasia_domination 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 були б у мене такі танці з холодильником 😂 А то після кожного танцю у мене плюс + 2кг😆😆😆😆🥟🥟🥟", "класна😍", " Карколомна🔥"," а якщо ці ж, танці, тільки обличчям до холодильника?🤔😊".

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися