Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому візьме не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту всі три красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика. Так, зірка вже встигла продемонструвати струнку фігуру, виставляючи велику кількість фото в бікіні, і цей раз не став винятком. Артистка приміряла купальник з "хижим" леопардовим принтом, розпустивши фірмові кучерики, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу. Настя прийняла спокусливу фозу на тлі пальм і блакитного неба.

"Ця поїздка змінить моє життя назавжди 🌪"

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи фігуру Каменських і підозрюючи її у вагітності: "Мені здається чи в неї видно трохи живота", " Настя, Вас можна привітати? По-моєму у Вас животик з'явився", " станеш мамою?!?!??", "Вагітність 🙌", " повернеться вагітною😂 👏", "животик чогось якось з'явився?", "Вагітна ?😍😍😍".

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще