У середу, 7 квітня, окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє пресцентр Оперативно-тактичного угруповання"Схід".

Так, бойовики здійснили прицільний обстріл позицій українських військових з мінометів, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Повідомляється, що в результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав серйозне осколкове поранення. Захиснику оперативно надано першу медичну допомогу, його вже доставили до лікувального закладу.

Військовий, фото: ООС Facebook

На обстріл російсько-окупаційних військ воїни Збройних сил України відкривали вогонь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представникам ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Раніше ми писали про те, що на Донбасі захисник загинув під кулями окупантів, ще один воїн підірвався на міні. На місці подій працювали командування військової частини та представники військової служби правопорядку ЗСУ.

Нагадаємо, ЗСУ ризикували життям під кулями бойовиків заради жителів Донбасу: "Провокація не вдалася".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський заявив про великі втрати на Донбасі: "Загинуло 28 воїнів".