У місті Вольськ у Саратовській області (Росія) стався кричущий випадок – 23-річний чоловік завів дитину з неповнолітньою і збирається стати батьком вдруге, але вже з 11-річною дівчинкою.

На любителя "молодших" порушено справу про спокушання неповнолітньої, передають "Народні новини".

За інформацією слідства, ще в 2019 році дорослий чоловік завів стосунки з 17-річною росіянкою і зробив їй пропозицію руки і серця. При цьому під час весілля він на кілька годин збігав на зустріч з 11-річною школяркою.

Після цього подружня пара ще якийсь час прожила разом, у них народився син. Незабаром після народження первістка молода сім'я розпалася.

Вагітність, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Коли стало відомо про завагітнілу п'ятикласницю, чоловік захотів одружитися й на ній.

Нагадаємо, у Росії помічник депутата звинувачується в згвалтуванні своєї 15-річної племінниці. При зустрічі дівчинка почала скаржитися родичу, що її сім'я не взяла її з собою в поїздку. Чоловік став її заспокоювати, підсівши ближче і знявши з неї кофтинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, горе-мати пустила п'яну сльозу на очах у всієї України: "Забрала чоловіка – відібрали у мене сина!"

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську схопили пенсіонера, який познущався з 11-річної дівчинки: завагітніла, поки мати була в церкві. Чоловіка, від якого в Польщі народила неповнолітня дівчинка взяли під варту.