Ольга Фреймут, популярна українська телеведуча і дружина Володимира Локотко, не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 675 тисяч осіб.

Якось жінка вже ділилася відео, як все ж правильно робити ті чи інші речі. Зокрема, це стосувалося того, як же правильно піднімати те, що впало. В цьому випадку слід було підійти до предмету і присісти, а не нахилятися до нього спиною. Зараз же Ольга Фреймут заговорила про те, чи можна свербіти при людях.
Також ведуча показала, як робити не варто. Вона шльопнула себе по обличчю, показавши спробу вбити комара, коли він знаходиться на обличчі.

"Чи можна свербіти на людях? Ні. Навіть, якщо вкусив комар, не варто шкребти при всіх. Краще непомітно почухатися, наприклад жестом, немов поправляєш локон. @contemporary_manners #етикетзфреймут", - заявила Ольга Фреймут у підписі до відео.

"Ляпас то смачніше виглядає😂 😂 😂", "Обожнюю вас!😂❤❤", "Це про мене😂 😂 😂", "Спасибі Оля, ці поради для справжніх леді!🙌", "Так щиро себе грюкнула😂", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Фреймут у зеленій сукні поскаржилася на життя: "Страждання...". Опублікували архівне фото Ольги Фреймут і уривок з її книги.

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут видала власні секрети молодості: "Пити багато..."

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Знай.ua писав, Ольга Фреймут показала шалену любов з "віником": "Сама ніжність"