Після того як відомого співака Тіму Бєларуських звинуватили в зберіганні та обігу наркотичних речовин та подали справу у прокуратуру мова зайшла й про повну втрату його імені.

Виявилося що бренд і 90% треків належать лейблу, а також Інстаграм, який у нього вже забрали. Про це пише Телеграм-канал "Только никому".

"Тіма білоруських ризикує не тільки загриміти у в'язницю по наркоті, але і повністю втратити ім'я. Виявляється, бренд і 90% треків належать лейблу. Як і Instagram, який у Тіми давно відібрали.", - йдеться у повдіомленні.

Тіма Білоруських / фото : instagram.com/timabelorusskih

Зі слів продюсера в інтерв'ю "Медузі" з'ясувалося, що співак просто взяв і пішов. До того ж розповів про це всім. Водночас документально це жодним чином не відображено досі. Зокрема, мова зайшла про його трудову книжку, яка начебто теж досі лежить в лейблі.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Що з хлопцем робити, дорослі люди не розуміють. Його команда не йде на контакт. Хіба що просто взяти і закрити проект "Тіма Білоруських". Як підчистили його мільйонний Instagram. Але щось підказує, йому і на це плювати. "Повна плутанина - і розібратися нам в цьому допоможе тільки бог, напевно", - говорить продюсер. Ось так вести справи з 18-річними.", - йдеться у повідомленні.

Скріншот: instagram.com/timabelorusskih

Скріншот: Телеграм

Нагадаємо, Тіму Білоруських можуть позбавити волі через наркотики: музикант пішов на угоду. Виконавця звинувачують у зберіганні наркотичних речовин

Як повідомляв портал "Знай.ua", білоруський співак Макс Корж закликав зупинити протести і нарвався на жорстку критику: "що ж ти, фраєр, здав назад?".

Також "Знай.ua" писав, Надя Дорофєєва просить Володимира Дантеса зробити з нею "передка сюле", класика набридла. Володимир Дантес розповів про забаганки своєї дружини