У російському місті Воронеж водій, якого пасажирка з дитиною зняла на відео, звинувативши в нетверезості за кермом, помер через кілька днів від інсульту. Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС у Воронезькій області.

Відео в соцмережі було опубліковано 3 квітня. Відомо, що сама поїздка трапилася напередодні. Молода матуся поскаржилася, що водій поводився неадекватно, не відповідав на питання і скаржився на самопочуття. Жінка звернулася до перевізника і в ДІБДР.

Співробітники поліції провели перевірку і встановили особу чоловіка. Героєм відео виявився 40-річний житель Комінтернівського району. Водій помер через кілька днів після інциденту. Експертиза показала, що причиною настання смерті стали сильний недосип та інсульт.

Раніше ми писали про те, що в Києві жінка переходила дорогу на нерегульованому переході біля станції метро "Чернігівська", коли на неї наїхала вантажівка. Винуватець аварії зник з місця події, проте водій таксі, який став очевидцем ДТП, зупинився і надав постраждалій допомогу.

Нагадаємо, жорсткий карантин в Україні з новою силою вдарив по ринку праці. Несподівано в найпопулярніші вакансії вибилися ті професії, яких там ніколи не бачили.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, неадекватний водій забрав життя 2-тижневої дитини в колясці: молоді батьки не можуть оговтатися.

Також портал Знай.uа писав, що подія, яка не вкладається в голові, сталася в російській Тюмені. Там місцева мешканка вирішила посадити за кермо машини свого собаку, а сама в цей час знімала відео для соцмереж.