Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, ще одним несподіваним бонусом від артистки став кліп на пісню "Хороший парень", де вона встигла приміряти і чоловічий, і жіночий образи одночасно. Але і на цьому сюрпризи від зірки не закінчилися - тепер Тіна може подорожувати у вашій кишені!

Красуня запустила челендж, для якого знадобиться завантажити на смартфон додаток Tina Karol в App Store і Google Play, після чого віртуальний кліп з'явиться в телефоні, а сама Тіна зможе танцювати в спокусливому облягаючому вбранні там, де ви побажаєте. Для прикладу виконавиця вже "побувала" на вулицях Лондона, в київському метро, "прокотилася" в автобусі, "політала" на літаку.

"Так, це віртуально!

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Так, це віртуозно!

Разом з кліпом "Хороший парень" я випустила перформанс в доповненій реальності і запустила челлендж.

Все дуже просто. Досить завантажити додаток Tina Karol в App Store і Google Play і віртуальний кліп з'явиться в твоєму телефоні . Натисни start і впусти мене в свій світ, станемо ближче.

Знімай свої креативні ролики, викладай в соц.мережі з #тінахорошийпарень, три найкращих отримають подарунки."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату