Дмитро Комаров, відомий український мандрівник і ведучий програми "Світ навиворіт" продовжить розповідати про одну з найбільш екстремальних країн – Пакистан.

У наступній програмі нового сезону "Світу навиворіт" телеглядачі побачать новий репортаж про колоритне місто Карачі, яке зовсім нещодавно входило до списку найбільш небезпечних міст світу. Про це йдеться у повідомленні телеканалу "1+1" в Інстаграмі.

"Цього разу, щоб сповна відчути контрасти Карачі, Дмитро Комаров вирушить на знаменитий на весь світ пляж Кліфтон. Це унікальне місце, не схоже ні на один інший пляж у світі. Тут немає людей не те, що в купальниках і плавках, навіть в шортах їх практично не зустрінеш. ", - йдеться у повідомленні.

Дмитро Комаров, instagram.com/1plus1_ua

Дмитро Комаров, instagram.com/1plus1_ua

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як зазначається, пляж Кліфтон живе за консервативними мусульманськими законами. І саме в цьому місці збереглася давня традиційна професія, яку зараз практично не зустрінеш ніде – погонич верблюдів.

У новій серії проєкту Дмитро Комаров проведе цілу добу з погоничами верблюдів, щоб відчути на собі їхню професію та умови життя. Мандрівник дізнається, яка зворотна сторона нескінченного свята на пляжі Кліфтон, і через що доводиться проходити погоничам верблюдів кожен день заради того, щоб заробити собі на життя.

Екстремальні пошуки загубленої кобри в салоні авто і зворотний бік нескінченного свята на пляжі Кліфтон покажуть у новому випуску "Світу навиворіт" завтра, 10 квітня, о 18:20 на "1+1". "Навіть мені мільйонеру сподобався цей пост", - коментують зацікавлені глядачі програми.

Коментар з Інстаграму

Дмитро Комаров, instagram.com/1plus1_ua

Дмитро Комаров, instagram.com/1plus1_ua

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" замахнувся на світовий рекорд: "Ми зробили це". Дмитро Комаров спробує зафіксувати світовий рекорд Гіннеса

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" пообіцяв влаштувати Мальдіви й Амазонку в Україні. Дмитро Комаров покаже українську Амазонку, Сахару й Мальдіви

Також "Знай.ua" писав, Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт" взяв у полон шаман: змусив випити "еліксир молодості" і розкрив майбутнє. Що буде в новому випуску шоу