"Ліпсінк батл" продовжує виходити на телеканалі "1+1" і зібрав у собі безліч перевтілень від зірок українського шоубізнесу.

Між собою вже боролися Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, Леся Нікітюк та Павло Зібров, Олена Світоліна та Анна Різатдінова, Ігор Ласточкін та Юрій Ткач, Юрій Горбунов та Григорій Решетник, Наталія Холоденко та Євген Клопотенко, Олена Кравець та Маша Єфросиніна та багато інших.

Ліпсінк батл / скріншот з відео

А зараз черга дійшла до чергової сімейної пари-Катерина Кухар в образі Майкла Джексона і Олександра Стоянова В образі JZ і Rihanna. І зірки серіалу "папік" Даші Петрожицької та легенди українського кіно Ольги Сумської, яка втілить спокусливий образ Дженніфер Лопес.

"Вже завтра в шоу #ліпсінкбатл на вас чекають блискавичні пародії від двох актрис-зірки серіалу "папік" Даші Петрожицької та легенди українського кіно Ольги Сумської. Ольга втілить спокусливий образ Дженіфер Лопес і здивує всіх своїми відвертими танцями. Чекаєш цей відвертий "Ліпсінк"?🔥 #шоузірковихпародій завтра о 20:15 на 1+1!",- йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Ольга Сумська, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Тіна Кароль осоромилася прямо на сцені: сукня злетіла з пишних грудей. Артистка стояла за блискучим столом, примірявши вечірню сукню кольору фуксії і обговорюючи виступ хореографів.

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Бабкін після операції несподівано змінив стать: блискуче плаття і шпильки

Знай.ua писав, Дантес на підборах зворушив зізнанням про дружину Дорофєєвої: "Мені дісталася..."