У суботу, 10 квітня, по всій Україні погода очікується дійсно весняною: теплою і сонячною. Опади не прогнозують ні в одній з областей.

Найтепліше буде на Заході і в центральних регіонах. Там синоптики Укргідрометцентру прогнозують до +13 +14 градусів. Більш прохолодна погода буде на Півночі і Сході. Температура повітря підвищиться до +12 градусів.

У той же час найнижча температура буде в Одесі. Там прогнозують всього +10 градусів. У Києві в суботу стовпчики термометра показуватимуть +11 +13 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на свій Facebook-сторінці повідомила про настання в Україні квітневої погоди. Так, на вихідних всюди, у всіх частинах України світитиме сонце.

За прогнозом Діденко, ночі все ще залишатимуться прохолодними. Тому з вечірніми прогулянками варто бути обережними.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Народний прогноз погоди

10 квітня церква вшановує пам'ять святого преподобного мученика Євстратія Печерського та преподобного Іларіона Нового. Наші предки продовжували спостерігати за птахами і складати по ним прогноз погоди: якщо птахи вили гнізда на сонячній стороні, очікувалося холодне літо, якщо на тіньовій стороні, то літо обіцяло бути теплим.

погода на 10 квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.