Популярна українська акторка театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач соціальної мережі Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя.

54-річна зірка розмістила в своїх Insta Stories свіжу фотографію для постійної рубрики "Смак дня", в якій вона показує рецепти улюблених страв.

Ольга Сумська, фото C Instagram

Цього разу Ольга підказала круту ідею корисного сніданку для всієї родини. Так, акторка запропонувала підписникам додавати в вівсяну кашу мигдаль і грушу, для смаку і красивого вигляду можна додати м'яту, корицю і згущене молоко.

рецепт Ольги Сумської, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська показала, як готує смачне вівсяне печиво, яке не містить цукру, яєць і масла. Зате в якості головного інгредієнта тут банан, це ідеально підійде тим, хто дотримується посту перед Великоднем.

Нагадаємо, Ольга Сумська приготувала деруни з особливою начинкою. Виявляється, таку страву можна легко приготувати і на неї не потрібно багато часу. Сумська детально описала рецепт дерунів та продемонструвала, як смажить їх на сковорідці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Сумська приготувала горіхові вкусняшки, незамінні у Великий піст: Роксолана знає, що робить.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська показала свій ранок: чим снідає Роксолана.