Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У 6 випуску проекту, який показали на телеканалі СТБ в п'ятницю, 9 квітня, Михайло влаштував всього кілька побачень, сексуальну фотосесію з Джесікою Чеги, Розалі Номбре, Катериною Жук і Єлизаветою Крутиковою. Одне індивідуальне з Ганною Богдан. І потім групове з Дариною Ставничей і Юлією "Зайкою". В ході випуску Михайло Заливако поцілувався з Джесікою Чеги, Ганною Богдан і Юлією Бельченко. При цьому з першою учасницею на очах у інших.

"Холостяк", скріншот: СТБ

На церемонії троянд були присутні всі дев'ять учасниць. Однак троянд було всього п'ять і дівчата трохи здивувалися цьому. Михайло запросив Юлію Карнаух на спілкування тет-а-тет, в ході якого учасниця "Холостяка" розповіла про свої переживання, поцілувалася з Заливако і він надав їй троянду.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще
Далі він дав троянду Ганні Богдан, з якою Михайло ходив на індивідуальне побачення і стрибав з величезної висоти на стадіоні "Львів Арена". Чоловік відзначив чуттєвість Тетяни Шевцової, йому подобається проводити з нею час. Адже вони разом, на початку випуску, прибирали за конячкою. У підсумку Заливако дав другу троянду з п'яти - саме їй. Слідом він покликав Розалі Номбре і дав їй третю квітку.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Без квітки залишилася Єлизавета Крутікова, яка протягом невеликого часу побудувала навколо себе бар'єр, що і не дозволило розвиватися її спільної з Михайлом історії. Потім Михайло Заливако викликав Юлію "зайчика" і практично без слів віддав їй троянду. Дарина Ставнича дуже нервувала через те, що залишилася всього одна і три учасниці, включаючи її. Однак "Холостяк" заспокоїв її і дав останню квітку.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Потім чоловік вирішив включити дівчатам соціальний ролик, знятий внаслідок групового побачення з чотирма учасницями. Наприкінці відео Джессіка отримала троянду. Михайло викликав Катерину Жук до себе і зазначив, що не може подарувати їй заповітну квітку.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Наступного тижня "Холостяк" Михайло Залівако відправиться разом з дівчатами в Єгипет.

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако кинувся з висоти заради колишньої дружини Андрія Богдана

Як повідомляв "Знай.ua", учасниці "Холостяк 11" попросили українців про допомогу: "Ботокс нікуди не подівся"

Знай.ua писав, Джессіка Чегі отримала троянду від "Холостяка" Михайла Заливако за поцілунок на підлозі