Один з найбільших українських державних банків "Ощадбанк", де практично всі українські пенсіонери отримують пенсію, в останні кілька місяців отримав безліч скарг на недостатній спектр послуг.
Цього разу пенсіонери скаржаться, що неможливо перенести рахунок до іншої фінансової установи. Також клієнтка банку назвала сервіс "Ощадбанку" - "рабством".
Про це стало відомо завдяки публікації на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, скріншот відео

"Є клієнтом Ощадбанка не по своїй волі. Отримую військову пенсію. Перевести її отримання на інший банк заборонено державою. Виїхала за кордон на 6 місяців. Через два місяці закінчився термін дії карти.
Звернулася в Ощадбанк з приводу продовження карти онлайн. Оператор повідомив, що такої технічної можливості в банку не існує. Необхідно особиста присутність для отримання нової карти. Я пояснила, що ще 4 місяці не зможу отримати карту.
Так само у мене відкритий депозит в Ощадбанку. На депозит теж неможливо перевести гроші. У зв'язку з технічними недоліками Ощадбанку моїми грошима 4 місяці я не змогла скористатися.
Через це не змогла погасити кредит в іншому банку, і не отримала прибуток за депозитом. Збиток склав 3 тисячі гривень. Банк відмовляється компенсувати витрати.", - написав незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Відгук незадоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, у Києві промишляє дивний злодій, який страждає від лупи.
Як повідомляв Знай.uа, киянин знайшов ганебний "підробіток" на карантині: роззував і ставив на цеглу.
Знай.uа писав, у Києві "голий" чоловік обплював касирку за прохання одягнутися: "Суміш верблюда і лося".