Українці просять звільнити їх від нарахування штрафів за використання кредитних коштів та наростання пені за користування комунальними коштами якщо людина має позитивний тест на коронавірус.

Відповідна петиція з'явилися на сайті президента України.

Ініціатором петиції виступив Рижак Віталій Олександрович і опублікувал її 9 квітня 2021 року.

"Звільнення нарахування пені та (або) штрафів за користування кредитними коштами у фін установах, наростання пені за користування комунальними коштами якщо є підтверджений тест на коронавірус на період лікування + 5 днів",- йдеться в тексет петиції.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

За чотири дні вдалося зібрати всього 22 підписи і у автора є ще 89 днів, щоб зібрати необхідні 25 тисяч підписів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні заговорили про скасування ЖКГ на карантині - чи збудеться насправді. На сайті президента України з'явилася зараз чергова петиція. Цього разу люди вимагають того, щоб їх звільнили від оплати комунальних послуг.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українці просять повернути гроші за всі оплачені комунальні послуги: "20% на кожного". Українці хочуть отримувати кешбек від уряду з усіх оплачуваних комунальних послуг, для сімей у яких є діти.

Також «Знай.иа " писав, що Перехід на зимовий час вимагають скасувати, українці в розпачі: "незручно для 80% громадян". Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з вимогою скасувати на території країни перехід на зимовий час і залишити цілий рік на літньому.